Darilni bon Pedicare

Darilni bon za rojstni dan, Valentinovo, Dan žena, morda za pomembno obletnico ali pa v času obdarovanja med Božično-novoletnimi prazniki ali drugih priložnostih … Po večini si odrasel človek v današnjem času kupi vse tisto, kar potrebuje. Ob ljudi niti ne pričakujemo darila, pa vendar ga je vedno lepo dobiti. To večno težavo, s katero se ukvarjate, vam pomagamo rešiti mi. Na voljo je lično izdelan darilni bon, ki že sam po sebi zgovorno pove čemu je namenjen.

Darilni boni so danes postali nekakšna stalnica, pa vendar je darilni bon za pedikuro nekaj res posebnega, saj je primerna za oba spola in vse starostne skupine, obdarovancu pa zagotovite lahkoten korak.

Izbirate lahko med pestro ponudbo naših storitev za nego nog, vse od medicinske, klasične in estetske pedikure. Če pa gre za vašega bližnjega, za katerega veste, da se že dalj časa spopada s težavami na stopalu, lahko izbirate med različnimi sanacijami; kot so glivični in vraščeni nohti, otiščanci in  kurja očesa.

 

Darilni bon lahko prevzamete v eni od naših poslovalnic (Ljubljana ali Ribnica) ali pa ga naročite preko spletnega obrazca.

 

Lepo je biti obdarjen, a še lepše je obdarovati!

Picture of Tina Jordan
Tina Jordan

Moje izkušnje kažejo, da ne glede na zahtevnost problema, lahko v 98% primerov uspešno pomagam povrniti zdravje vaših nog. Kar od vas potrebujem je le predanost k rešitvi in vztrajnost.