PEDICARE REŠUJE

Poškodbe nohtov

PEDICARE REŠUJE

Estetska rešitev za poškodbe nohtov - nohtna protetika

Nohtna protetika pomeni namestitev umetne nohtne plošče, ki je po barvi, teksturi in predvsem po izgledu podobna naravnemu nohtu. Gre za neboleč poseg, ki ima tako estetske, kot tudi terapevtske učinke.

Pri PEDICARE uporabljamo kakovostno dvokomponentno maso Unguisan, ki je bila razvita v Nemčiji. Izumil in patentiral jo je g. Josef Greppmayr leta 1954.

 

Nohtna protetika se priporoča vsem, ki zaradi različnih mehanskih poškodb,  bolezenskega stanja ali po operaciji vraščenega nohta skrivajo svoja stopala v zaprti obutvi. Ima visoke terapevtske učinke, saj opravlja korekcijo in omogoča pravilno rast naravnega nohta.

Vrhunska kvaliteta

Vse storitve izvajamo z najsodobnejšo opremo vrhunskih proizvajalca opreme za pedikerje.

Higiena

Vsi instrumenti in pribor so po vsaki uporabi sterilizirani po najvišjih možnih standardih.

Skrb za stranke

Za vsako stranko vodimo dokumentacijo, tako pisno, kot tudi slikovno.

Kako poteka namestitev nohtne protetike?

Namestitev umetne nohtne plošče poteka individualno. Poškodovani del nohta se očisti in po potrebi stanjša. Sledi nanos posebne dvokomponentne antimikotične mase Unguisan (lat. Ungis-noht; sanus-zdrav), ki se pripoji delu nohta. Zaradi svoje lastnosti, se masa hitro suši, ter tako omogoča estetsko oblikovanje nekaj minut po samem nanosu. Gre za dolgoročno rešitev, ki je še posebej priporočljiva v poletnih mesecih, saj drži tudi do 3 mesece. Noht ima povsem naraven izgled, po potrebi pa se lahko tudi lakira.

Kaj menijo naše stranke?