V kolikor na koži ali nohtih stopal opažate spremembe, ali imate celo že bolečine, ne odlašajte ter se naročite na pregled.

Klasična pedikura spada med osnovno nego telesa. Noge so najbolj obremenjen del telesa, zato jih je potrebno primerno negovati.

Medicinsko pedikuro izvaja strokovno usposobljeno osebje za problematiko stopal. Vse storitve se izvaja s sterilnim orodjem in inštrumenti.

Vraščen noht je zelo razširjen in pogost pojav. Pojav vraščanja močno vpliva na kakovost življenja, saj je ob tem prisotna ostra bolečina.

sanacija vraščenega nohta

Nudimo vam terapije z medicinskimi sponkami 3TO. Sponka pomeni konzervativen način zdravljenja in je učinkovitejša od katerekoli druge metode.

glivični nohti

Glivične okužbe nohtov strokovno imenujemo onihomikoze. Okužba je zelo trdovratna, zato je pravočasno ukrepanje ključ do popolne sanacije.

Gre za skupek prekomerno poroženelih celic, ki se zbirajo točkovno. Ob prerezu ima običajno kurje oko stožčasto obliko.

otiščanci

TEKST …

odstranitev bradavice na stopalu

TEKST …

Razpoke oz. ragade na petah niso le estetska težava. Neprimerna in nestrokovna nega vodi k resnejšim zapletom. Predel prekomerno poroženele kože, kjer je nastala razpoka je zelo boleč.

Nohtna protetika ali namestitev umetne nohtne plošče je idealna rešitev za vse stranke, ki zaradi kakršnega koli razloga nimajo nohta na nogi.