Pedikura

Klasična pedikura spada med osnovno nego telesa. Noge so najbolj obremenjen del telesa, zato jih je potrebno primerno negovati. Tretma obsega namakanje v sproščujoči zeliščni kopeli, ročno in strojno (po potrebi) odstranjevanje poroženele kože, krajšanje nohtov, čiščenje nohtnih kanalov. Na koncu vam stopala namažemo z vrhunsko kremo, primerno za vaš tip kože.

Klasično pedikuro pa lahko za nežnejši spol nadgradimo z lakiranjem in tako ta postane estetska pedikura. Pri PEDICARE vam nudimo lakiranje nohtov po sistemu Jessica, ki je vodilna znamka v svetu za nego naravnih nohtov.

 

Medicinsko pedikuro izvaja strokovno usposobljeno osebje za problematiko stopal. Vse storitve in prav tako tudi medicinsko pedikuro se izvaja s sterilnim orodjem in inštrumenti. Prav tako v salonu za medicinsko nego nog PEDICARE opravljamo inovativno metodo pedikure, kar pomeni, da uporabljamo opremo in aparate vrhunskih proizvajalcev opreme s področja nege nog. Nenehno se izobražujemo na področju problematike ter tako stremimo k najsodobnejšim in najvišjim standardom v svetovnem merilu.

Medicinska pedikura obsega zahtevnejše področje nege nog; vse od sanacij vraščenih nohtov, glivičnih okužb nohtov, sanacij hiperkeratoz (prekomerno poroženele kože), ragad oz. razpok zaradi prekomerne izsušitve kože, pa vse do odstranjevanja otiščancev ter kurjih očes. Tretma vključuje tudi slikovno in pismeno dokumentacijo ter obsežno svetovanje.

Medicinska pedikura
estetske-pedikure
Klasična pedikura
Estetska pedikura
Tina Jordan Pedicare
Pedikura za diabetike

Rezervirajte svoj termin!