Medicinska pedikura

REŠITEV JE MEDICINSKA PEDIKURA!

Razlika med LEPOTNO in MEDICINSKO pedikuro

LEPOTNA klasična pedikura obravnava zdrava stopala, brez patoloških sprememb kože in nohtov, kjer je njen namen vzdrževanje zdravih stopal in lepih nohtov.

MEDICINSKA pedikura obravnava problematiko nog, kot so, vraščeni in glivični nohti, otiščanci in kurja očesa, ragade, prekomerno poroženelo kožo, bradavice ipd. Medicinsko pedikuro lahko zato izvaja le strokovno usposobljena oseba.

Medicinsko pedikuro se izvaja SAMO s sterilnimi instrumenti!

Medicinska pedikura se ukvarja s problematiko nog, ki pa zahteva sterilne instrumente za varno in učinkovito sanacijo vaših težav.

Najboljše rezultate zdravljenja vam lahko strokovno usposobljena oseba zagotovi le z visokimi standardi sterilnosti, ki jih omogoča vrhunski sterilizator.

Medicinska pedikura se izvaja na medicinskem stolu in medicinskimi aparati

Nelagodje zaradi težav nog in s tem povezana bolečina zahteva poseben medicinski stol, ki omogoča pacientu sproščeno držo nog pri daljšem posegu in terapiji. Strokovni osebi pa zagotovi najvišje pogoje obdelave težav.

Medicinski »multifunkcijski« apart za sanacijo težav nog je, tako kot pri zobozdravniku, nepogrešljiv del terapije. Z njim lahko omogočimo neboleče sanacije in skrajšamo čas posega za pacienta.

Naroči se na brezplačen pregled in svetovanje

Pedicare PE Ljubljana:
Tržnica Koseze (1. nadstropje)
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
Tel.: 041 717 838

Pedicare PE Ribnica:
Ob železnici 4a, Ribnica
Tel.: 031 759 100

Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času in določili termin!