vraščen noht zaraščen

Vraščen noht je zelo razširjen in pogost pojav. Pojav vraščanja močno vpliva na kakovost življenja, saj je ob tem prisotna ostra bolečina.

KURJE OKO

Gre za skupek prekomerno poroženelih celic, ki se zbirajo točkovno. Ob prerezu ima običajno kurje oko stožčasto obliko.

otiščanci
OTIŠČANCI

Otiščanec strokovno imenujemo tudi kalus (callus). Gre za prekomerno poroženele celice na mestu oz. predelu največje obremenitvena.

odstranitev bradavice na stopalu
BRADAVICE

Gre za virusno okužbo kože, povzroča ga humani papiloma virus (HPV). Odkrili naj bi že preko 150 tipov, zato je učinkovito sredstvo težko najti.

RAZPOKA/RAGADA

Razpoke oz. ragade na petah niso le estetska težava. Neprimerna in nestrokovna nega vodi k resnejšim zapletom. Predel prekomerno poroženele kože, kjer je nastala razpoka je zelo boleč.

glivični nohti
GLIVIČNE OKUŽBE

Glivične okužbe nohtov strokovno imenujemo onihomikoze. Okužba je zelo trdovratna, zato je pravočasno ukrepanje ključ do popolne sanacije.

NOHTNA PROTETIKA

Nohtna protetika ali namestitev umetne nohtne plošče je idealna rešitev za vse stranke, ki zaradi kakršnega koli razloga nimajo nohta na nogi.

medicinska sponka za sanacijo vraščenega nohta
3TO sponka

Nudimo vam terapije z medicinskimi sponkami 3TO. Sponka pomeni konzervativen način zdravljenja in je učinkovitejša od katerekoli druge metode.